Sărbătoare fotbalistică la Dumbrăviţa

Dumbravita amical

Foşti jucători de la Top-Alumino şi actualii componenţi ai divizionarei a treia ACS Dumbrăviţa se vor afla faţă-n faţă vineri, de la ora 18,30, pe stadionul „Ştefan Dobay” din comuna situată lângă Timişoara, pentru un meci amical organizat de Nagy Balazs, fost finanţator al grupării ce a activat între anii 2002 şi 2009 la nivelul celui de-al patrulea eşalon fotbalistic.

Cea mai bună clasare a lui Top-Alumino în perioada menţionată a fost o clasare pe locul al doilea. Formaţia din Dumbrăviţa a fost preluată apoi de primăria locală şi îşi continuă activitatea cu sprijinul financiar al acesteia.

Top-Alumino era cunoscută şi pentru cantonamentele şi meciurile amicale pe care le disputa în Belgia şi în Ungaria.

La meciul de vineri au fost invitaţi, printre alţii, Balazs Nagy, Levente Gagyi, Cătălin Biro, Marius Cosma, Bogdan Stoian, Claudiu Iovănescu, Radovan Miatov, Daniel Goanţă, Levente Izsak, Cătălin Sîrbu, Daniel Mărtinaş, Arpad Miklos, Adrian Scrob, Claudiu Ciceo, Remus Şurpanu, Adrian Ţandără, Florin Drăgoi, Mihai Rusu, Marius Grec, Bogdan Inoveanu, Eugen Ciocan, Mircea Moşneagu, Ionuţ Ologu, Radu Chiuş, Victor Nagy, Ioan Mateescu, Lucas Mozes, Florin Bugar, Marcel Boboc, Cecilian Mişcă şi Sava Totovici.

De asemenea, a fost pregătit un tricou pentru Ladislau Hajdo, trecut în nefiinţă, cel mai înfocat suporter al echipei din Dumbrăviţa.

Nu va fi neglijată nici repriza a treia, un prilej de aducere aminte a perioadei în care Top-Alumino reprezenta un nume important în fotbalul mic din judeţul Timiş.

Arbitrii partidei de vineri vor fi Raul Ciev, Titi Caia şi Ovidiu Maier, iar observator va fi Zaharie Ciev.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *