Șapte studenți ai Universității Europene “Drăgan” participă la Competiția europeană ”Compania Anului 2016”

universitatea europeana dragan lugoj

Universitatea Europeană ”Drăgan” din Lugoj și-a anunțat și în acest an participarea la ”Compania Anului 2016”.

Astfel, în competiție s-au înscris două echipe, fiecare prezentând câte un proiect pilot de afaceri. Primul proiect, ”ECOEARTH”, a fost inițiat de Valentina Larisa Teodorescu, anul III – Facultatea de Științe Economice, anul IV – Facultatea de Drept și Liliana Georgiana Ștefănică, anul III – Facultatea de Științe Economice.
Ideea constă în oportunitatea de a crea îngrășământ natural pentru plante din deșeurile alimentare biodegradabile, strânse de la restaurantele din zonă.

Cel de-al doilea proiect se numește „FRESH&HEALTHY” și este reprezentat de Romina Mihaela Cotruță, anul I, Facultatea de Științe Economice, Adrian Grigore Mihali, anul I, Facultatea de Științe Economice, Emanuel Alexandru Jano, anul II, Facultatea de Științe Economice, Ramona Lavinia Ursu și Elis Bot, ambele în anul III, Facultatea de Științe Economice. Ideea constă în prepararea sucurilor, smoothie-urilor și fresh-urilor naturale pentru persoanele care își doresc o viață sănătoasă.

Profesorul coordonator al ambelor echipe este conf. univ. dr. Gabriel Ionel Dobrin. Universitatea Europeană ”Drăgan” continuă parteneriatul iniţiat cu Junior Achievement România de trei ani consecutiv, iar majoritatea studenților participanți în acest an au mai luat parte la această competiție și în anii trecuți.
Junior Achievement România este cea mai mare şi mai dinamică organizaţie de educaţie economică şi antreprenorială fiind centrată pe promovarea programelor de tip ”learning by doing” (”învățare prin practică”).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *