Şapte autoturisme parcate, distruse cu gantere şi pietre, în Arad

masini distruse

Şapte autoturisme parcate în zona centrală a municipiului Arad, pe strada Banu Mărăcine, au fost distruse, marţi dimineaţa, cu gantere și pietre de un bărbat.

CITEȘTE ȘI: Asfaltările continuă în comuna Liebling

Bărbatul a fost preluat de poliţişti şi dus la un spital de psihiatrie, notează stirileprotv.ro

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Adina Aconstantinesei, a declarat că incidentul a fost semnalat în jurul orei 4,30, iar la faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti.

“Un bărbat de 35 de ani din Arad ar fi distrus, folosindu-se de două gantere şi pietre, şapte autoturisme, printre care şi al său. Până în prezent, trei persoane vătămate au formulat plângere prealabilă, urmând ca poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale sa îi identifice şi pe ceilalţi proprietari”, a spus Adina Aconstantinesei.

Suspectul, aflat în stare de agitaţie, a fost preluat de poliţişti şi dus la un spital de psihiatrie. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a comis fapta, el urmând să fie audiat când medicii vor stabili că acest lucru este posibil.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Şapte autoturisme parcate, distruse cu gantere şi pietre, în Arad

  1. Sa retinem:
    „Suspectul, aflat în stare de agitaţie, a fost preluat de poliţişti şi dus la un spital de psihiatrie.” si „Un bărbat de 35 de ani din Arad ar fi distrus, folosindu-se de două gantere şi pietre, şapte autoturisme, printre care şi al său.”
    Morala:
    OMUL AVEA PERMIS. BRAVO POLITIA ROMANA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *