Asfaltările continuă în comuna Liebling

asfalieb

Printre preocupările edililor locali, modernizarea carosabilului de pe străzile localităților și a drumurilor comunale ocupă primul loc.

CITEȘTE ȘI: Tânărul politician timișorean care se laudă cu studii la Yale și-a inventat un frate celebru! Cine a ajuns manager la Spitalul Județean: un cercetător sau un farsor? VIDEO și AUDIO

În funcție de oportunitățile de finanțare, însă, stadiile de realizare a acestui obiectiv diferă. În cazul unității teritoriale Liebling, cu banii primiți prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) se vor asfalta opt kilometri de străzi, lucrarea fiind executată în proporție de 80 la sută. De asemenea, vor fi realizate podețe și accese la gospodării, iar șanțurile vor fi decolmatate. Cu aceasta se va încheia modernizarea drumurilor interioare din localitatea reședință a comunei.

Cum edilii mai au de gospodărit și alte două sate aparținătoare, pentru acestea (Cerna și Conacul Iosif), au solicitat o finanțare din Fondul de Dezvoltare și Investiții (FDI). Cu banii ce vor primiți din această sursă vor fi asfaltați doi, respectiv, patru kilometri de străzi în aceste sate. Cu acest obiectiv carosabilul din interiorul comunei va fi adus la standardele prezentului. Tot la același capitol, trebuie amintit și drumul spre Berini, de la Cerna, respectiv până podul din locul denumit Gomilă, realizat în acest an.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *