Șantier de milioane de euro, într-o comună situată nu departe de Timişoara

Șantier de milioane de euro, într-o comună situată nu departe de Timişoara

O comună întreagă, situată nu departe de Timişoara, a devenit un imens șantier. Practic, aproape în toate zonele se lucrează pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

Este vorba despre Satchinez, unde sunt în desfășurare lucrări de asfaltare pe Strada Lalelelor, cea mai lungă arteră din comună, care se întinde pe aproape trei kilometri.

În cadrul aceluiași proiect, sunt asfaltate mai multe străzi din Hodoni. De asemenea, se lucrează la introducerea canalizării în Bărăteaz și Hodoni, se asfaltează drumul comunal Hodoni-Sânandrei și sunt în desfășurare lucrările de asfaltare s DJ 693, demarate de Consilul Județean Timiș, drum care străbate localitățile Satchinez și Bărăteaz și care va face legătură cu autostrada A1.

Sunt investiții în valoare de mai multe milioane de euro, iar modernizarea infrastructurii rutiere va continua cu pavarea trotuarelor pe unele străzi din comună.

Desigur, aceste lucrări creează un anumit disconfort pentru localnici, lucru de care primarul Florin Cheaua este conștient și face apel la înțelegere și răbdare: ”Știm că este deranjant, că se face mult praf, însă trebuie să înțelegem cu toții că doar așa putem avea o comună frumoasă, care să ofere condiții de viață civilizată, cu un nivel de trai superior”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Șantier de milioane de euro, într-o comună situată nu departe de Timişoara

  1. Da, se lucreaza tipic romaneste! Dupa ce au asfaltat o parte din strazile secundare in Satchinez (nu va ganditi la calitate si despre latime ce sa mai spun! Abia trece o masina pe langa alta) acum au inceput sa le sparga pentru a asfalta drumul judetean. Dorel isi face de cap in Satchinez.Parca au furat banii si nu ar fi luati din bugetul local. 

  2. Disconfortul cel mai mare este altul – LIPSA APEI pe timp de vara,se spala un sat intreg doar seara tarziu,lipsa presiune marca inregistrata AQUATIM.Apoi CAINII COMUNITARI care umbla in HAITE.Apoi VITEZA SOFERILOR SEARA – POLITIE COMUNALA INEXISTENTA,auzi seara masini care crcula nebuneste fiindca stiu ca nimeni nu le face NIMIC.Apoi daca nu e problema cu APA POTABILA – este cu ENELUL,se ia curentul.Autoritatile Locale sunt depasite de situatie si au Raschetat „Marele Drum al Matasii” inainte cu 2 luni si de atunci doar PRAF.Poate trebuia gandita altfel aceasta Modernizare.Conditiile de viata civilizate pentru un trai mai superior nu stau doar in acest drum dl.Pimar.Pacat de locuitorii Satchinezului ca trebuie sa suporte zilnic greselile celor care administreaza comuna.Slabi si Ineficienti.Sa vem cat va dura Marea Asfaltare!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *