Şantier cu restricţii de circulaţie pe Calea Martirilor. Lucrările pentru lărgirea la patru benzi a arterei vor demara săptămâna viitoare

Martirilor

De săptămâna viitoare, o bună bucată din Calea Martirilor va deveni şantier. Se va trece, mai exact, la lărgirea părţii carosabile la patru benzi, între intersecţiile cu străzile Musicescu şi Lidia, după cum a anunţat marţi primarul Nicolae Robu, care vesteşte, din păcate, şi restricţii de circulaţie.

„Vom avea traficul puţin altfel, dar nu va fi foarte rău. Cu ajutorul primăriei Giroc – şi ţin să-i mulţumesc pe această cale domnului primar Toma – vom avea trasee alternative.

Pe sensul dinspre Giroc, e o stradă la dreapta care a fost recent asfaltată si pe acolo se va putea intra în oraş.

Se continuă pe strada Gospodarilor, paralel cu Girocului, până la Musicescu. De acolo se poate intra pe Calea Martirilor, spre stânga şi se poate folosi mai departe traseul actual.

În sensul celălalt, dinspre Timişoara către Giroc, se intră pe Martirilor până la str. Musciescu, de unde se virează la dreapta si apoi la stânga, pe strada Cehov, până la intersecţia cu Apicultorilor, unde se face la stânga către drumul spre Giroc, care are deja patru benzi”, afirmă Robu.

Până în prezent, pe Calea Martirilor s-a lucrat doar în zona carosabilă din vecinătatea trotuarelor, la reţelele din subteran.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *