Sânandreiul rezidențial atrage în continuare

Sanandrei 1

La Sânandrei, construcțiile rezidențiale par a cunoaște un reviriment. În cartierul nou care se conturează la intrarea dinspre Carani, în baza unui plan urbanistic de zonă (PUZ) privat, se pot vedea câteva șantiere în lucru.

Este o nouă dinamică, după o lungă perioadă de stagnare. În paralel, dezvoltatorul a predat drumurile pietruite de el către primărie, în prezent făcându-se demersurile necesare pentru ca acestea să fie intabulate. Viceprimarul Vasile-Dorin Fănuț ne-a declarat că, după ce această etapă juridică se va încheia, autoritatea publică are în vedere extinderea uilităților și în zonele cu construcții de locuințe noi. Este vorba de alimentarea cu energie electrică și apă.

În cartierul de la intrarea dinspre Timișoara, lucrurile par mai așezate, acesta încadrându-se deja armonios în peisajul localității, confirmându-i puterea de înnoire și de dezvoltare. De altfel, Sânandreiul continuă să atragă timișoreni, care achiziționează terenuri în vederea construirii de case noi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Sânandreiul rezidențial atrage în continuare

  1. Sa fie nemti destepti si sa nu transforme San Andrei intr-un fel de kitsch (Kitsch este un termen care provine din limba germană și denotă stil prost, de prost gust, deseori în legătură cu diletantism artistic) ca Dumbravita.Sa-si lase strazile largi pt 4 benzi (cand va fi nevoie),sa-si pastreze teren pt centura pe 4 benzi,sa-si pastreze teren pt iesire la soseaua Arad-Timisoara si chiar la autostrada.Dumbravita arata ca un cartier tiganesc prin care se poate circula doar cu o caruta, cu RICSA cu tricicleta.

Lasă un răspuns