A salvat sute de vieţi, dar pe EROU nu l-a salvat nimeni…

Marius Chirila

Pentru mulți, Marius Chirilă, despre care citesc aici, e un om obișnuit. Pentru sute… e un erou. Sute… sute de vieți la a căror salvare, Marius Chirilă, unul dintre cei mai buni asistenți pe care i-a avut Ambulanța Arad, a participat.

Toți aceștia, fiecare dintre cei cărora Marius le-a sărit la un moment dat în ajutor, pe al cărui umăr au plâns de durere, în mâinile căruia le-a fost viața, trebuie să știe că salvatorul lor a murit, să se roage pentru odihna lui veșnică, să își amintească (și) acum de omul căruia nu i-au putut mulțumi îndeajuns pentru ce a făcut pentru ei.

Chiar și fetițele asistentului Marius Chirilă, la un moment dat, vor citi aceste rânduri și mai mult ca sigur se vor mândri (o palidă consolare, din păcate) că tatăl lor, un om obișnuit… dar neobișnuit prin modul în care s-a dedicat meseriei alese, a fost apreciat de comunitate. El e și EROUL lor!

La 45 de ani, asistentul de la SAJ Arad, Marius Chirilă, a murit în Ungaria, în spital, după câteva operații nereuşite în România…

Dorea să ajungă medic, fiind înscris la facultate, dar nu a mai apucat să depună jurământul.

Îl plânge familia, îl plâng toți colegii, îl plâng cei cărora le-a dedicat o parte din viața lui atunci când s-au aflat în suferinţă!

Corpul neînsufleţit al asistentului Marius Chirilă este depus la Capela lui Kuki, în Grădiște (Arad). Înmormântarea va avea loc miercuri, scrie specialarad.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *