Salvamont: Două persoane au decedat, iar 5 au fost rănite în ultimele 24 de ore, inclusiv în vestul țării

Salvamont: Două persoane au decedat, iar 5 au fost rănite în ultimele 24 de ore, inclusiv în vestul țării

Două persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite în cursul zilei de sâmbătă în zonele montane din țară. În total, salvamontiștii au salvat 19 persoane.

Potrivit Salvamont România, sâmbătă au fost primite 14 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.

Cele mai multe apeluri, 4, au fost înregistrate la Salvamont Cluj, iar câte un apel a fost înregistrat de serviciile Salvamont din Harghita, Caraș-Severin, Vrancea, Bistrița Năsăud, Gorj, Brașov, Bihor, Suceava, Zărnești și Buzău.

„În urma intervențiilor au fost salvate 19 persoane, 5 dintre acestea fiind predate la Serviciul de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital. Două persoane au decedat și au fost predate la serviciul IML.

CITEȘTE ȘI: IPJ Caraș Severin anunță măsuri împotriva polițiștilor cercetați de procurorii DIICOT pentru constituirea unei grupări cu scopul de a comite omor calificat cu premeditare

Salvamontiștii au mai primit 24 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană”, a transmis Salvamont.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *