Săltat pentru șantaj. Un tânăr amenința o femeie că va publica fotografii compromițătoare cu ea

3 bărbați reținuți pentru tâlhărie. Au ajuns după gratii pentru 30 de zile

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Reșița a fost luat pe sus de oamenii legii, din locuința sa, și dus la sediul poliției pentru audieri. Tânărul este cercetat pentru că, în repetate rânduri, a șantajat o femeie din Anina cu publicarea unor fotografii compromițătoare.

CITEȘTE ȘI: Escrocată pe internet de un american

Ca să evite acest lucru, victima i-a dat, de mai multe ori, anumite sume de bani, însă ultima oară s-a dus la poliție și a depus plângere împotriva șantajistului.

CITEȘTE ȘI: Comunitatea evreilor din Arad condamnă declaraţia lui Ilan Laufer: E nefondată, iresponsabilă, de maximă gravitate

Oamenii legii au descins la locuința acestuia, surprinzându-l tocmai în momentul în care voia să arunce pe fereastră mai multe telefoane compromițătoare, cu numere diferite, pe care le folosise în convorbirile purtate cu victima.

Spre surprinderea sa, sub fereastră stătea de pază chiar un… echipaj al poliției. La vederea oamenilor legii, tânărul a renunțat, evident, să-și mai pună ideile în aplicare.

El a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca cercetările să continue în acest caz. La acțiune, au participat polițiștii din cadrul poliției orașului Anina, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului de investigații criminale și ai Serviciului pentru acțiuni speciale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns