Salonul Industriei Ușoare revine la Timișoara cu peste 50 de companii

salonul industriei usoare toamna

O nouă ediție a celei mai populare expoziții cu vânzare organizate în mod tradițional de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA)  Timiș va avea loc în perioada 24 – 28 noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Fritz e mulțumit de discuțiile parțial fructuoase despre reabilitarea clădirilor istorice

Salonul Industriei Ușoare revine la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa  nr. 22A, cu participarea peste 50 de companii din întreaga țară, producători și comercianți, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice și naturiste, bijuterii și gablonţuri etc., la preţuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

Târgul de produse tradiționale din exterior îi va întâmpina și de această dată pe vizitatori cu dulciuri de casă, produse apicole, mezeluri și minuturi, dar și cu articole de artizanat.  Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10-20, iar duminică, între 10 și 18. Intrarea publicului este liberă. Expoziția se va desfășura cu respectarea normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns