Salonul Industriei Ușoare, la ediția de iarnă

SIU 6 1

Având în vedere succesul de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean, dar și la solicitarea expozanților tradiționali, în cursul acestui an a fost programată organizarea a şase ediții.

Astfel, de miercuri, 27 noiembrie și până duminică, 1 Decembrie, se desfășoară ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care încheie calendarul expozițional al camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiș pentru acest an. Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole din piele și blană, accesorii și bijuterii, cosmetice, decorațiuni și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă, la prețuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22 va fi organizat Târgul cu produse tradiţionale de sezon, cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat şi altele.

Programul zilnic de vizitare este, până sâmbătă inclusiv, între orele 10 – 20, iar duminică, între 10 şi 18. Intrarea este liberă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *