„Leii” joacă mâine în Cupa României

baschet2 2

Baschet SCM Timişoara va juca mâine la Galaţi în turul secund al Cupei României de baschet masculin. Adversara echipei alb-violete este gazda CSM, a doua clasată în grupa valorică B a Ligii Naţionale.

„Este o deplasarea lungă şi grea pentru noi. Din această confruntare ne dorim ca jucătorii să nu sufere vreo accidentare şi, bineînţeles, o victorie care să ne dea moral pentru partida de sâmbătă de la Piteşti. Nu ne va aştepta un meci uşor la Galaţi, adversara noastră îşi concentrează toate forţele pentru acest meci. Aflându-se în grupa a doua valorică, pentru ei este o bucurie că au adus la Galaţi o echipă din prima grupă. Aşa cum am zis, cel mai important este să ieşim bine din punct de vedere fizic, pentru că ne aşteaptă două deplasări foarte grele, la Piteşti şi la Craiova, în care ne punem mari speranţe pentru accederea în faza Top 6 a campionatului”, a declarat preşedintele Ilie Triţoiu. Meciul este programat mâine, cu începere de la ora 18, în sala „Dunărea”.

CSM Galaţi a strâns şase victorii şi două înfrângeri în campionat, iar în Cupa României a trecut în primul tur de CSM Sighetu Marmaţiei, scor 94-50, partidă pe care a disputat-o în deplasare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *