Salonul Industriei Ușoare de la Timișoara, la ediția de Crăciun. Intrarea este liberă

Salonul Industriei Ușoare de la Timișoara, la ediția de Crăciun

Salonul Industriei Ușoare de la Timișoara, la ediția de Crăciun. Intrarea este liberă. În perioada 15 – 19 decembrie, Centrul Regional de Afaceri al Camerei de comerț, industrie și Agricultură (CCIA) Timiș va găzdui ultima ediție din acest an a Salonului Industriei Ușoare, dedicată Sărbătorilor de iarnă.

Și-au anunțat participarea 50 de companii din țară, atât producători cât și comercianți, care vor oferi spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte și lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice, bijuterii și gablonţuri – articole ce pot fi oferite în dar celor dragi.

Concomitent, târgul de produse tradiționale din exterior îi întâmpina pe vizitatori cu dulciuri de casă, produse naturiste, apicole, și de carmangerie, dar și cu mici și alte fripturi.

CITEȘTE ȘI: Austria pune capăt lockdown-ului pentru persoanele vaccinate

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 și 20, iar duminică, între 10 și 18. Intrarea este liberă. Expoziția se va desfășura cu respectarea normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns