Salonul Industriei Ușoare a revenit la Timișoara. Expun 50 de companii din țară, la prețuri acceptabile

Salonul Industriei Ușoare a revenit la Timișoara. Expun 50 de companii din țară, la prețuri acceptabile

Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Timiș găzduiește, începând de miercuri, 14 iulie, o a doua ediție de vară din acest an a Salonului Industriei Ușoare, expoziție de articole vestimentare și accesorii.

La eveniment, care va fi la dispoziția publicului până la sfârșitul săptămânii, participă peste 50 de companii din întreaga țară, care expun spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice și naturiste, bijuterii, gablonţuri etc., la preţuri acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

De asemenea, un târg de produse tradiționale, poziționat pe platoul exterior al Centrului Regional de Afaceri, își așteaptă vizitatorii cu diverse preparate culinare, minuturi, mezeluri, dulciuri de casă, produse apicole și articole de artizanat.

CITEȘTE ȘI: Lovitură pentru șoferii români care au mașini mai vechi de 15 ani. Anunțul a fost făcut oficial

Expoziţia e deschisă între orele 10 și 20 până sâmbătă inclusiv, iar duminică orarul va fi între 10 și 18. Accesul publicului este liber. Expoziția cu vânzare de la Centrul Regional de Afaceri Timișoara – peste drum de Sala Olimpia – se desfășoară cu respectarea tuturor normelor de siguranță impuse de restricțiile sanitare în vigoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns