Salbă de medalii pentru gimnastele timișorene la etapa finală a Campionatului Național Școlar

Salbă de medalii pentru gimnastele timișorene la etapa finală a Campionatului Național Școlar

Salbă de medalii pentru gimnastele timișorene la etapa finală a Campionatului Național Școlar

Etapa finală a Campionatului Național Școlar de Gimnastică Ritmică s-a desfășurat recent la Târgu Mureș, participante fiind sportive ale cluburilor de profil din Iași, Baia Mare, Oradea, Târgu Mureș, Reșița și Timișoara. Delegația de gimnaste de la CSȘ 1 a reușit să obțină 12 medalii (șase de aur, una de argint și cinci de bronz).

Maria Prodan (categoria de vârstă junioare II, născută în anul 2011) și-a confirmat valoarea și în acest an, la fel cum a făcut-o și în trecut, devenind campioană absolută cu cinci medalii de aur, la toate cele patru obiecte și la individual compus! Astfel, ea a contribuit decisiv la obținerea titlului titlului, echipa timișoreană urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere în cadrul concursului pe echipe junioare II (ani de naștere 2012 și 2013).

Componența echipei de junioare II (2012-2011) este următoarea: Maria Prodan, Monica Szabo, Karla Șandru, Laira Crișan, Carina Soporean.

Monica Szabo (categoria de vârstă junioare II, născută în anul 2012) a obținut cinci medalii de bronz, la toate cele patru obiecte și la individual compus.

Ansamblul de cinci cercuri junioare II, alcătuit din Monica Szabo, Karla Șandru, Laira Crișan, Stella Potages și Adam Rosse, s-a clasat pe poziția secundă.

Adam Rosse (junioare II – 2012) a încheiat la minge, măciuci și panglică pe locul al patrulea, iar la individual compus la poziția a șasea.

Carina Soporean (junioare II – 2012) a fost a patra la cerc, a cincea la individual compus și a șasea la minge, la măciuci și la panglică.

Karla Șandru (junioare II – 2011) s-a clasat pe cinci la panglică, pe șase la cerc și pe șapte la individual compus.

Laira Crișan (junioare II – 2011) a fost a șasea la minge, a șaptea la măciuci și a opta la individual compus.

Sportivele menționate sunt antrenate de profesoarele Monica Wurtz și Alexandrina Tărțan și de coregraful Teodora Andreaș, acestea fiind ajutate în sala de antrenament de Doris Fuzer, fostă sportivă la CSȘ 1 Timișoara, medaliată la rândul ei, în anii trecuți, la Campionatul Național Școlar.

CITEŞTE ŞI: Albania, noua atracție turistică din 2024


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *