Salariul lui Grindeanu provoacă „interferenţe”

grindeanu si vio vota

Fostul premier Sorin Grindeanu a ţinut să facă precizări legate de salariul său, destul de des invocat în ultima vreme.

Prezent la Timişoara, la o acţiune a ANCOM, preşedintele acestei instituţii a informat că nu are un salariu de 10.000 de euro, aşa cum se afirmă în unele cercuri, ci doar de 8.000 de lei.

Mai în glumă, mai în serios, fostul premier a făcut un apel către presa locală, pentru a tranşa chiar unele discuţii cu… soţia:

„Vă rog să mă ajutaţi să nu mai am probleme acasă. Fac un apel la voi, pentru că de-abia am reuşit să-mi conving soţia. Nu am 10.000 de euro, salariul meu este de 8.000 de lei.

Aş vrea ca soţia mea, care este o mare cititoare de presă, să nu mai meargă pe căi greşite. Mi-aş dori să am un asemenea salariu, dar nu e cazul”.

Sorin Grindeanu a precizat că îşi mai doreşte un mandat în fruntea ANCOM şi după anul 2023, când îi expiră actualul contract.

Dacă nu se va întâmpla asta, fostul premier a declarat că ar putea reveni în politică, undeva în „zona de stânga”, după cum s-a exprimat.

Alături de Viorel Bota, directorul ANCOM Timiş, Sorin Grindeanu a participat la o acţiune demonstrativă organizată de monitorizare a spectrului radio pentru identificarea interferenţelor cauzate de utilizarea echipamentelor neconforme cu standardele europene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns