Salariu de 800 de euro în România. Se acordă și tichete de masă pentru acest post de muncă

Fără telefon, mașină, abonamente la sală sau clinici medicale! Beneficiile extrasalariale acordate angajatului vor fi limitate

Există și unii angajați români care se bucură de salarii pe măsura muncii lor și nu au de ce să se plângă. Aceștia cu siguranță nu își fac griji pentru facturile mari sau creșterea impresionantă a prețurilor alimentelor de bază sau a cheltuielilor zilnice pe care le au.

Unii români nu au motive pentru care să se plângă în sectorul financiar față de mulți alții care nu sunt plătiți corespunzător și se străduiesc să tragă de salariu de la o lună la alta. Hotelierii s-au pus pe angajări și vor să ocupe posturile cât de curând. Se promite un salariu de 800 de euro și tichete de masă pentru unele locuri.

CITEȘTE ȘI: Impozite mai mari pentru românii cu mai mult de două locuințe sau două mașini. Ce alte taxe pregătește noul Cod Fiscal

Pe lângă acestea, angajații pot beneficia și de cazare. Mai exact, angajatorii caută ospătari, barmani, recepționeri și cameriste. Este vorba despre cei interesați să lucreze pe litoral. Oamenii cu experiență pot avea salarii de 700-800 de euro pe lună, dar mulți caută să plece pe navele de croazieră sau în stațiuni cunoscute din Europa unde sunt mai bine plătiți.

“Pentru cei din țară oferim și cazare și bineînțeles salariu, bonuri de masă, decontarea transportului și un mediu plăcut, într-o echipă a unui hotel de 4 stele unde pot învăța multe, pe lângă experiența pe care o au“, a declarat Răzvan Dobre, care este director de hotel.

Un alt manager de hotel a explicat de ce recrutările încep încă de pe acum.

„În mod normal începeam mai târziu, dar am zis să ne căutăm o bază de date începând din iarnă chiar”, a spus acesta.

Reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă au precizat că mulți dintre cei care au lucrat în domeniul ospitalității caută mai mult job-uri în străinătate, pe navele de croazieră sau în diverse stațiuni din Vestul Europei.Marea problemă indicată de specialiști este legată de salarizare sau program. Oamenii se dau înapoi dacă văd că balanța nu se înclină potrivit la finele discuției de angajare. Aceștia nu mai acceptă să lucreze în condiții grele pentru bani puțini și vor real o schimbare pe acest plan.

„Întotdeauna oamenii s-au plâns de faptul că sunt plătiți cu minimum pe economie și lucrează mai mult de 8 ore decât în contractul colectiv de muncă“, a arătat ea, potrivit stirileprotv.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *