Sală de sport nouă, construită cu bani europeni, la o şcoală din Timişoara

Sală de sport nouă, construită cu bani europeni, la o şcoală din Timişoara

„Am pornit primul proiect de sală de sport școlarã din Timișoara care cuprinde și tribune, vestiare și anexe pentru competiții. Am semnat zilele trecute contractul cu asocierea Extra Prompt SRL – Constructim pentru construcția sălii de sport la Școala Generală nr 25”, a declarat primarul Timișoarei .

Valoarea este de 7,6 milioane de lei cu TVA inclus, marea majoritate din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional și bugetul național. Primăria Timișoara contribuie cu doar 2 la sută din costuri. Durata contractului este de 12 luni. Se va construi la Școala Generalã 25, de pe strada Cosminului, o sală de 1500 mp, cu vestiare și grupuri sanitare, cu un teren de sport în exterior, pistă de alergare și teren de joacă pentru copiii din clasele primare. De această sală vor beneficia 1000 de elevi.

„Noua sală este parte a investițiilor pe care le vom face, în acest an, în școlile din Timișoara, în propunerea de buget pe acest an având alocate 95 de milioane de lei pentru investițiile în școlile, grădinițele și creșele din oraș”, a mai spus Dominic Fritz.

Imagine cu titlu ilustrativ


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns