Fritz spune că nu mai este necesară prelungirea carantinei în Timişoara…

Fritz spune că nu mai este necesară prelungirea carantinei în Timişoara...

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat, în cadrul conferinţei de presă de marţi, referitor la continuarea carantinării Timișoarei, că măsurile luate la nivel național sunt suficiente și nu mai este cazul ca măsura să fie prelungită în oraşul de pe Bega.

Totodată, Dominic Fritz a dorit să explice de ce a folosit sintagma „Timișoara nu e a lor” în unul din mesajele sale precedente de după protestele din capitala Banatului. Afirmația ar fi fost scoasă din context, iar mesajul real a fost că Timișoara nu aparține extremiștilor, care promovează un discurs violent, xenofob și antieuropean.

CITEŞTE ŞI: Canada a suspendat utilizarea vaccinului AstraZeneca pentru persoanele sub 55 de ani

„Am spus asta tocmai pentru că una dintre scandări a fost <<Timișoara nu este a ta>>. Timișoara este a tuturor timișorenilor, indiferent de opinia politică, și de aceea rezist în fața oricărei încercări de a dezbina și de a defini cine este destul de român sau destul de timișorean ca să facă parte din societatea noastră”, a mai spus primarul.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

4 Comments
UnColindător 30 martie 2021
Heh, i-au venit niște "colindători" și niște urători (adică cu urarea de "bine", nu vorbim despre ură) la poartă la trei noaptea, și dintr-o dată Friț cel mic s-a răzgândit. De unde înainte voia carantinarea încă înainte de-a ajunge la cifra aleasă de Ara pentru închidere, acum nu mai vrea s-audă de carantinare.Hai că-i bine, încă o săptămână de urături în noapte, și până săptămâna viitoare o să ceară terminarea stării de alertă.
AAA 30 martie 2021
Hai ma Fritz ca deja ai pierdut toata increderea. De bun simt ar fi sa-ti dai demisia, ca e clar ca curaj nu ai sa stai de vorba cu cei ce-ti cer socoteala. De fapt nu e ca nu ai curaj, ci nu ai argumente. Cand tu primesti ordine de mai sus, ce incredere mai vrei de la cineva din acest oras? Avea dreptate sloganul: Timisoara nu e a ta..
Alex 30 martie 2021
Normal ca incerci sa te scoti, nu a foat un discurs agresiv, nramt prost
Isari Viorel 30 martie 2021
Dacă așa spune primarul, se bazează el pe ceva, dar nu ne spune și nouă.