Sală de sport de toată frumuseţea, într-o comună de lângă Timişoara

Sală de sport de toată frumuseţea, într-o comună de lângă Timişoara

O comună de lângă Timişoara va avea o sală de sport de toată frumuseţea. În urmă cu trei ani, Primăria Şag a depus la Compania Naţională de Investiţii (CNI) documentaţia necesară pentru realizarea acestui obiectiv extrem de util pentru comunitate şi iată că acum CNI a anunţat că a fost semnat contractul pentru proiectare şi execuţie.

Este o investiţie în valoare de 6,5 milioane de lei, aşteptată cu mare interes de către locuitorii comunei, dar şi de cei din localităţile învecinate, după cum a declarat primarul Flavius Roşu.

Sala va avea 102 locuri, vestiare, duşuri, cabinet medical, locuri de parcare şi spaţii verzi, devenind o atracţie a zonei.

Utilitatea investiţiei este dată în principal de faptul că în cadrul clubului sportiv din comună activează peste 150 de copii şi, pe lângă grupele de copii şi juniori la fotbal, va fi înfiinţată şi o secţie de handbal pentru fete.

De asemenea, se vor putea organiza diverse competiţii, iar pe timp de iarnă, se vor putea desfăşura orele de sport ale elevilor din Şag.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *