Sadoveac, convocat la națională. România va juca la EURO după 28 de ani

Ape tot mai tulburi pentru handbalul din Timișoara: Steaua - Poli 29-27

Echipa de handbal masculin SCM Politehnica Timișoara a primit o scrisoare de convocare prin care i se solicită ca Marius Sadoveac să se prezinte la lotul național de seniori al României.

Reunirea va avea loc duminică, la Bistrița.
Interul bănățean va fi nevoit să se deplaseze la lot imediat după meciul pe care SCM Politehnica Timișoara îl susține duminică pe terenul grupării CSM Focșani, în etapa a 14-a a Ligii Naționale de handbal masculin, prima a returului.

Echipa națională va face un stagiu de zece zile, cu antrenamente și jocuri, iar apoi va participa la Trofeul Carpați (Mioveni, 26-30 decembrie).

Sadoveac a fost prezent și la precedenta convocare, de la finalul lunii octombrie și începutul lui noiembrie. El a evoluat în partidele de verificare cu Muntenegru și Franța, ocazie cu care a ajuns la 129 de prezențe sub tricolor. Marius Sadoveac este cel mai experimentat jucător din grupul tricolorilor.

CITEŞTE ŞI: Restricţii de circulaţie pe Bulevardul Cetății. Va fi afectată zona strada Gheorghe Lazăr – Calea Torontalului

În altă ordine de idei, Federația Română de Handbal a anunțat la EHF lotul lărgit pentru Euro. Printre cei 35 de jucători se află și Sadoveac. După cum precizează site-ul oficial al Federației Europene de Handbal (EHF), dintre cei 35 de jucători se va alege lista de 20 pentru turneul final EURO, care va avea loc în Germania, între 10 și 28 ianuarie 2024. România revine la faza finală a europeanului după 28 de ani de absență.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *