”Sabine, n-am uitat ce-ai făcut în acea vară!”

”Sabine, n-am uitat ce-ai făcut în acea vară!”

”Sabine, n-am uitat ce-ai făcut în acea vară!” În vara anului 2017, Sorin Grindeanu era îndepărtat din fruntea guvernului, în urma unui conflict cu Liviu Dragnea, președintele de atunci al PSD. ”Daddy” conducerea partidul cu mână de fier și prea puțini îndrăzneau să pună la îndoială deciziile sale.

Unul dintre cei care au criticat politica de forță a lui Dragnea, sărind printre primii în apărarea fostului premier, a fost Sabin Bociu, primarul din acea vreme al comunei Jebel, devenit ulterior consilier județean. A fost o ieșire mult-comentată la vremea respectivă.

Au trecut, iată, cinci ani de când Bociu a ieșit să-l apere pe Grindeanu, timp în care multe prietenii din politică (expresia e forțată, desigur) s-au stricat, la fel cum și foști rivali de moarte au devenit buni amici, evident, din interes. Aici nu e loc de sentimentalisme, contează doar cine, ce și cât câștigă. Așa că o declarație de acum cinci ani a unui fost primar, ieșit de la masa bogaților, nu mai are nici o greutate în politica mare.

CITEȘTE ȘI: Un timișean în fruntea unei organizații sindicale naționale

Totuși, în ședința de marți a Consiliului Județean Timiș, se va petrece un lucru care trebuie să ne reamintească de vara lui 2017. Anume, se va lua act de încetarea mandatului lui Sabin Bociu, pentru că acesta a primit o poziție mai bună, în Capitală, cea de administrator provizoriu la CFR SA. Adică, la o structură din subordinea ministrului Transporturilor… Sorin Grindeanu. E un semn că vara lui 2017 nu poate fi uitată ușor de fostul premier…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *