”Să vină primăvara cu fapte bune”. Academia Mămicilor din Timișoara se implică în cauza copiilor care luptă pentru viaţă

Asociația Academia Mămicilor din Timișoara  – Centru de Educație, Cercetare și Asistență Socială organizează sâmbătă,  7 martie,  între orele 10 – 18, la „Vineri 13”, un eveniment special cu multe surprize pentru copii și părinți, produse handmade unicat și atent create, toate pentru  o zi de primăvară plină de bucurie și fapte bune.

„<<Să vină primăvara cu fapte bune>> este un târg  dedicat strângerii de fonduri pentru medicamente necesare copiilor cu afecțiuni hemato-oncologice, o manifestare ce continuă seria de evenimente caritabile adresate micuţilor care se luptă pentru viață.

Vom aduce meșteri iscusiți pentru a crea cele mai interesante ateliere pentru copii, tocmai pentru a lăsa părinții liniștiți să savureze un ceai, o prăjitură, poate chiar și prânzul și să caute cele mai drăguțe cadouri pentru 8 Martie și nu numai. Vor fi prezenți cei mai talentați expozanți,  cu produse handmade de calitate, lucrate cu grijă de oameni speciali care vor fi parte la faptele bune.

Noi, Academia Mămicilor din Timișoara, alături de partenerii noștri,  vom crea atmosfera primăvăratică pentru voi, cu rugămintea ca fiecare vizitator al târgului să doneze cât vrea, cât simte și cât poate pentru copiii care nu se pot bucura pe deplin de frumusețea primăverii.

Împreună, încercăm să ajutăm, cu speranța că poate vom reuși să achiziționăm medicamentele care lipsesc de pe piața farmaceutică din România și sunt atât de greu de accesat de părinții micuţilor aflaţi în suferinţă. Suntem încredinţaţi că, împreună, putem schimba destine”, subliniază organizatorii acţiunii de la ”Vineri 13″.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns