Pe Drumul Boilor, care leagă Moşniţa de Timişoara, încă nu pot circula oameni

Pe Drumul Boilor, care leagă Moşniţa de Timişoara, încă nu pot circula oameni

La începutul acestui an, cu bine cunoscutul său optimism, primarul Nicolae Robu anunța că lucrările la Drumul Boilor, care urmează să lege cu asfalt Timișoara de Moșnița, se află într-un stadiu avansat, existând șanse ca acest obiectiv să fie primul inaugurat în 2020.

Eforturile ar urma să se concentreze pe Drumul Boilor de îndată ce trece iarna, care nici măcar nu a fost un anotimp așa cum scrie la carte.

Asfaltarea Drumului Boilor este extrem de importantă pentru numeroși cetățeni care vin zilnic la Timișoara dinspre Moșnița Veche și ar produce o descărcare a Căii Buziașului, pe care se circulă, de multe ori, bară la bară.

Lucrările la această șosea au început în luna iulie 2019 și ar trebui să dureze, conform contractului, opt luni. Deocamdată, însă, Drumul Boilor de pe teritoriul Timișoarei arată ca și cum ar fi, la propriu, destinat doar blajinelor patrupede.

Reamintim că partea de pe teritoriul comunei Moșnița Nouă a drumului a fost asfaltată încă din anul 2015.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Pe Drumul Boilor, care leagă Moşniţa de Timişoara, încă nu pot circula oameni

  1. Eu cred că drumul ăla trebuia să se cheme Drumul boului sau Roboului dar, dacă mă gîndesc mai bine, avîănd în vedere colectivul de liberali „competenți” promovați prin Primăria Timișoara, cred că e bine și Drumul boilor, sau, mai exact, Drumul boilor din Primăria Timișoara !

  2. Un alt articol de pomina marca DD! Cum adică, un drum pe care nu pot circula oamenii iar din fotografie se vad urme de autovehicule!? Lăsați-l naibii de jurnalism …

    1. Antidiletanți, eşti total pe lângă. Aici trebuia să fie o şosea, nu un drum de noroi, pe care se văd urmele unor căruţe. Ori eşti rău intenţionat, ori consumi degeaba oxigenul Planetei.

Lasă un răspuns