Să râdem cu specialiștii în imobiliare: cică Plopi-Kuncz este cartierul cu cel mai ridicat nivel de trai din Timișoara!

Să râdem cu specialiștii în imobiliare: cică Plopi-Kuncz este cartierul cu cel mai ridicat nivel de trai din Timișoara!

Să râdem cu specialiștii în imobiliare: cică Plopi-Kuncz este cartierul cu cel mai ridicat nivel de trai din Timișoara!

Conform descrierii de pe propriul site, Storia.ro este “platforma imobiliară cu cele mai multe anunțuri din piață, cu proprietăți de vânzare și închiriere”, care “își propune să îi ajute pe români în găsirea acelei case pe care o pot transforma în acasă”. Și nu oricum, ci “repede, ușor, informat, prin intermediul unei platforme complexe, ce răspunde tuturor cerințelor din piață și simplifică, totodată, procesul de căutare”.

Până aici, totul e OK, toată lumea intră pe site-uri de imobiliare, toți vrem să găsim cât mai repede ceea ce căutăm. La fel cum la fel de în regulă este și demersul celor de la Storia.ro, care în acest an au lansat “T.R.A.I. Index, o inițiativă ce vine în întâmpinarea unor nevoi încă neacoperite ale românilor în găsirea unei locuințe: standardul de viață, dincolo de cei 4 pereți ai casei”.

Ce face acest index: “T.R.A.I preia date relevante de la specialiști, precum nivelul de poluare a aerului, intensitatea traficului, varietatea punctelor de interes și costul mediu pe metru pătrat, oferind o viziune de ansamblu asupra bunăstării fiecărui cartier în parte”. Ce ți-ai putea dori mai mult, nu-i așa?

Bun, acum să vedem topul la zi al cartierelor cu cel mai ridicat nivel de trai din Timișoara, alcătuit de specialiști… Pe podium se clasează, în ordine, Plopi-Kuncz (?!?!), Iosefin-Dâmbovița și Ciarda Roșie, top cinci fiind completat de Zona Kogălniceanu și Fabric. Cartierul Cetate a prins doar poziția a șasea, urmat de Zona Soarelui, Ronaț, Steaua-Fratelia și Freidorf, care închide top 10.

În afara cartierelor menționate mai sus, specialiștii Storia.ro au mai calculat nivelul de bunăstare și în (le enumerăm în ordinea în care apar pe site-ul respectiv, nu în ordinea punctajelor obținute): Blașcovici, Mehala, Tipografilor, Zona Ghiroda Nouă, Zona Modern, Zona Soarelui, Zona Telegrafului, Calea Martirilor și Calea Șagului.

CITEȘTE ȘI: Exclusiv! Primarul Dominic Fritz a pregătit terenul instalării ilegale a unei secretare într-un fotoliu de director și i-a asigurat ulterior protecție totală! (Audio și capturi WhatsApp)

Aparent, profesioniștii în imobiliare de la Storia.ro nu au auzit de cartiere precum Elisabetin, Circumvalațiunii, Calea Aradului sau Calea Lipovei, ultimele trei fiind unele dintre cele mai dens populate cartiere ale orașului.

S-au revanșat însă cu vârf și îndesat când au etichetat zona cea mai defavorizată din Timișoara – Plopi-Kuncz – drept numărul unu la nivelul de trai… Așa că, dacă “vrei să îți cumperi o locuință sau să te muți în chirie, dar nu te-ai decis unde”, nu mai ezita, mergi în Plopi-Kuncz, acolo vei găsi căminul visurilor tale și cei mai simpatici vecini pe care i-ai putea avea vreodată!

Foto: zoso.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Să râdem cu specialiștii în imobiliare: cică Plopi-Kuncz este cartierul cu cel mai ridicat nivel de trai din Timișoara!

  1. Da…..acum ești prea cârcotaș când te iei de vecinii simpatici. Sunt doar cetățeni români în kuncz. Și chiar sunt simpatici. Și frumoși pe lângă. Majoritatea amabili. Mult mai amabili decât oltenii din Giroc sau alte zone suprapopulate și supraapreciate ale Timișoarei.
    Lasă răutățile deoparte și explică poporului de ce fac ăia reclama la kuncz ( pt că au proprietăți de vânzare și oricine ar folosi aceeași metodă, ales dacă nu e din Timișoara și vor sa vândă unor vinituri)
    Și râdem noi, râdem…..de faptul că nu aveți o știre demnă de publicație …….
    Pamfletari

  2. Exact, e o stire, nu e o investigatie. Am vazut o postare sponsorizata pe Facebook si mi-a sarit in ochi Plopi-Kuncz. Atat. Nu am luat la pas zona ca sa vad cine si ce construieste acolo, am prezentat doar informatia cu un scurt comentariu. Iar ca e sau nu o stire demna de publicat asta este parerea dvs, multi altii cred contrariul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *