Să fie Şerban, că-i tot rector bănăţean?

PNL Timiş trece printr-o perioadă delicată, după ce Nicolae Robu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte. În acest cadru firesc al căutărilor, propunerilor şi aşteptărilor, apar tot felul de nume care ar putea conduce filiala în următorii ani.

Se vorbeşte de Sorin Supuran, de Alin Nica, de Dănuţ Groza, de Marilen Pirtea sau chiar de revenirea lui Nicolae Robu, care ar putea candida din nou. Fireşte, sunt luate la puricat toate soluţiile interne ale PNL Timiş, dar nu este exclusă o candidatură nouă, a unei persoane care nu a mai făcut politică şi care poate produce şocul mult- aşteptat.

În acest scenariu este vehiculat numele lui Viorel Şerban, rectorul Universităţii Politehnica Timişoara, care ar avea, în primul rând, legitimitatea şi autoritatea profesională pentru a conduce filiala.

Desigur, Şerban are handicapul că nu cunoaşte activul de partid, dar acest lucru ar putea fi transfornat chiar într-un avantaj, în condiţiile în care există un trend al promovării oamenilor noi în politică.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Să fie Şerban, că-i tot rector bănăţean?

  1. Mai cititi legea stimati ziaristi inainte de a da cu presupusul! Un rector este in incompatibilitate cu o functie de sef de partid chiar si in cazul unei filiale locale. In martie 2011actualul primar devenea incompatibil in conformitate cu prevederile noii legi a invatamantului dar el declara ca „legea nu se aplica pentru el ci pentru urmatorul mandat de rector”, adica dupa 2012 cand el plecase deja la primarie!
    Atunci pentru Robu si Androneasca se inventa functia de presedinte de senat universitar care chipurile desi era tot o functie de conducere, nu era incompatibila cu functia de la partid, deci in Romania UNII pot fi mai presus de lege

Lasă un răspuns