S-a umplut orașul de mașini abandonate

masini abandonate 2

De la începutul acestui an, au fost înregistrate în baza de date a poliției locale peste 1.224 de autovehicule abandonate, dintre care 379 au fost ridicate de proprietari din locurile în care se aflau, iar alte 38 au fost deja ”săltate” cu sprijinul lucrătorilor de la Societatea Drumuri Municipale SA și transportate la depozitul din Calea Șagului.

CITEȘTE ȘI: Salariul minim pe economie va fi majorat de la 1 decembrie

Un sfert din numărul total de autovehicule aflate în această situație se află în diferite stadii procedurale pentru a se stabili dacă sunt sau nu abandonate pe domeniul public.

De asemenea, au fost aplicate și 26 sancțiuni contravenționale de câte 1.000 lei pentru refuzul proprietarului de a ridica autovehiculul de pe domeniul public în urma somațiilor aplicate. Acțiunile pe această linie se desfășoară permanent.

CITEȘTE ȘI: Moartea a venit pe sârmă

În ultima săptămână au fost semnate 55 de dispoziții ale primarului de ridicare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public, trecându-se deja la ridicarea acestora cu sprijinul Societății Drumuri Municipale SA.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “S-a umplut orașul de mașini abandonate

  1. Din cate am citit sunt un nr. de 1224 masini abandonate din care s-au ridicat 38. Cred ca este foarte putin. Pe de alta parte, nu pot fi ridicate masinile abandonate daca proprietarii lor au platit taxele la zi. Deci pot sa ocupe locurile de parcare chiar si ani de zile. Cred ca trebuie facut ceva legat de acest aspect.
    Sa auzim si de bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *