S-a surpat un pod în vestul țării. Localnicii sunt nevoiți să facă un ocol de 9 kilometri, pe un drum pietruit

S-a surpat un pod în vestul țării. Localnicii sunt nevoiți să facă un ocol de vreo 9 kilometri, pe un drum pietruit

Podul din Berzovia, de la intrarea dinspre Ramna, s-a surpat, iar cei care trec pe acolo se văd nevoiți să facă un ocol de vreo 9 kilometri, pe un drum pietruit. Asta pentru că circulația pe DJ572, în zona podului, a fost închisă pe o perioadă nedeterminată!

Constatând situația, Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean, a precizat: „Podul de la Berzovia nu mai prezintă siguranță. Rugăm conducătorii auto de autovehicule grele să nu îl folosească. Există rută ocolitoare. Despre reparația acestuia, situația este următoarea: Devizul general și documentele de licitație sunt gata. Până joi vor fi urcate pe platforma de licitare.

CITEȘTE ȘI: De noaptea minții: în viitoarea Capitală Culturală Europeană, Noaptea Muzeelor nu include și Muzeul de Artă Timișoara!

Din păcate, suma de 2 milioane de lei alocată de Guvern pentru această lucrare nu a fost suficientă. Având în vedere importanța acestui obiectiv și pericolul existent, dacă nu se înlocuiește podul, am hotărât ca din cei 5,3 milioane de lei disponibili azi la DDJ – pentru reparația întregii rețele de drumuri județene de peste 800 de kilometri – să luăm 3 milioane. Așadar bani există integral, conform estimărilor, pentru înlocuirea lui“, conform caon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “S-a surpat un pod în vestul țării. Localnicii sunt nevoiți să facă un ocol de 9 kilometri, pe un drum pietruit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *