S-a stins unul dintre dascălii de prestigiu din Timișoara

ion nedin

S-a stins din viață profesorul de fizică Ion Nedin, unul dintre dascălii de prestigiu ai Timișoarei, director al Colegiului Național CD Loga în perioada 1990-1996. A fost unul dintre dascălii care, prin prestația profesională, a dat valoare învățământului timișean, iar dispariția sa este acum regretată de generații întregi de elevi, astăzi oameni în toată firea.

Dumnezeu să-L odihnească în pace!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “S-a stins unul dintre dascălii de prestigiu din Timișoara

  1. ALATURI DE ALTII FIINDU-LE TARANA USOARA ,REBEGILA, MINOIU, SLATINA,CRAINA ,RUS ,PESCARIU .BORDAN CARORA GENERATII INTREGI FIE IN ROMANIA FIE IN ALTE COLTURI ALE LUMII LE DATOREAZA CEEACE SUNT

  2. Pentru noi elevii a fost un profesor ilustru, pentru noi colegii profesori a fost un REPER al OMENIEI, pentru noi subalternii a fost un director dedicat.Domnule profesor ,coleg, director merci, adio.

  3. Ein Ruhepol im Lehrerzimmer. Ein humorvoller Mensch, der über die Bemühungen derer, die versuchten uns die kommunistische Erziehung beizubringen, nur geschmunzelt hat.
    Ruhe in Frieden, Herr Nedin!

  4. Absolvenţii promoţiei 1964 ai Liceului din Ştei, jud. Bihor, au aflat cu durere-n suflet despre plecarea la cele veşnice a Directorului liceului din acea vreme, prof.univ.dr. IOAN NEDIN! Dumnezeu să-l odihnească!

  5. L-am prins director cand am dat examen pentru a intra la clasa mate-info. Desi am intrat la MI1, dl director Nedin m-a trimis la clasa normala, spunand parintilor mei, simpli muncitori, ca s-a dat o lege (peste noapte?) in care numarul elevilor intr-o clasa e limitat la 28. Datorita rezultatelor bune la olimpiadele de matematica, dupa 1 an m-am intors la MI1, unde rtebuia sa fiu de la inceput. Am realizat ca jumatate din elevii acelei clase nu aveau ce cauta intr-o clasa ce se vroia de elita. Mai mult, dupa ce fusesem trimis la clasa normala, la MI1 au intrat prin transfer direct, fara examen, 2 elevi! Sa fi fost oare vorba de coruptie? Eu zic ca da si de atunci am purtat o ura nestinsa in suflet pentru acest nume Nedin. A calcat in picioare sufletul unui copil si al unei familii simple pentru niste bani in buzunar

Lasă un răspuns