S-a semnat contractul pentru salubritatea stradală

conferinta salubritate timisoara

La sediul Primăriei Timișoara s-a semnat, astăzi, contractul pentru salubritatea stradală a municipiului, un sector aflat în mare suferință în ultimele luni.

CITEȘTE ȘI: Băieţel abuzat sexual cu acordul propriei mame. Toţi cei vinovaţi şi-au primit pedepsele

Abia după cea de-a doua licitație a putut fi desemnat un câștigător, o firmă austriacă având sediul la Cluj-Napoca și care mai lucrează în domeniu la Reșița și la Sibiu.

Primarul Timișoarei a dat asigurării că perioada grea în materie de curățenie a luat sfârșit și a menționat că în noul contract vor fi cuprinse 1.226 de străzi, că există utilaje suficiente și că firma va lucra în orașul de pe Bega cu 296 de angajați.

CITEȘTE ȘI: Fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei U21 a României, s-a aruncat de la etaj

Pe străzile din zona centrală și pietonală, se va efectua salubrizarea stradală șapte zile din șapte, iar utilajele vor fi urmărite prin GPS. „Avem înceredere că vom reuși să facem ca Timișoara să fie un oraș foarte-foarte curat”, a mai specificat edilul.

Directorul general al firmei, David Zeininger, a declarat că documentul semnat este unul foarte important și că vor încerca să se apuce cât mai rapid de treabă, pentru că știe că în oraș „nu este curățenie cum trebuie”.

CITEȘTE ȘI: Colterm promite apă caldă „la secundă” cu ajutorul modulelor termice

Deși termenul specificat în acte este de 90 de zile de la semnarea contractului, directorul Brantner Servicii Ecologice SRL consideră că va fi nevoie, totuși, de circa două luni până când pe străzile Timișoarei va intra noul operator de curățenie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *