S-a întâmplat la Timișoara: Fără să știe, a impresionat o grămadă de oameni, ajutând un copil

În aceste zile, în care pe rețelele de socializare curg disputele aprige despre tot felul de subiecte, cele mai multe legate de pandemie, apar și postări care impresionează prin optimismul lor. O femeie a povestit cum a surprins o faptă bună pe care cel care a făcut-o nici nu știa că o observă cineva.

CITEȘTE ȘI: Fapte bune în vremuri grele, într-o comună din Timiș. Foto

Totul s-a întâmplat într-unul dintre puținele locuri din oraș de unde se mai poate cumpăra mâncare la pachet, situat lângă Spitalul Județean. Un motociclist care stătea la coadă a observat un copilaș care cerea de mâncare celor care-și așteptau rândul pentru a ridica pungile cu produse. Cei mai mulți nu-l băgau în seamă pe micuț.

Poate și pentru că ne-am obișnuit cu prezența celor care cer pe stradă alimente sau bani, poate și de frica de a nu se apropia copilul prea mult de ei, încălcând distanțarea socială.

Cert este că motociclistul l-a observat pe micuț, l-a ajutat cu masca de protecție, a stat de vorba cu el, i-a dezinfectat mânuțele și i-a dat de mâncare.

Gestul a impresionat-o foarte mult pe una dintre femeile aflate într-o mașină care aștepta la rând, așa încât aceasta s-a hotărât să-l facă public pe un grup de pe Facebook, în speranța că cineva îi va transmite bărbatului că gestul lui a fost unul extrem de frumos.

sursa foto: Facebook -MMTG


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns