S-a întâmplat la Timișoara: Fără să știe, a impresionat o grămadă de oameni, ajutând un copil

motociclist 2

În aceste zile, în care pe rețelele de socializare curg disputele aprige despre tot felul de subiecte, cele mai multe legate de pandemie, apar și postări care impresionează prin optimismul lor. O femeie a povestit cum a surprins o faptă bună pe care cel care a făcut-o nici nu știa că o observă cineva.

CITEȘTE ȘI: Fapte bune în vremuri grele, într-o comună din Timiș. Foto

Totul s-a întâmplat într-unul dintre puținele locuri din oraș de unde se mai poate cumpăra mâncare la pachet, situat lângă Spitalul Județean. Un motociclist care stătea la coadă a observat un copilaș care cerea de mâncare celor care-și așteptau rândul pentru a ridica pungile cu produse. Cei mai mulți nu-l băgau în seamă pe micuț.

Poate și pentru că ne-am obișnuit cu prezența celor care cer pe stradă alimente sau bani, poate și de frica de a nu se apropia copilul prea mult de ei, încălcând distanțarea socială.

Cert este că motociclistul l-a observat pe micuț, l-a ajutat cu masca de protecție, a stat de vorba cu el, i-a dezinfectat mânuțele și i-a dat de mâncare.

Gestul a impresionat-o foarte mult pe una dintre femeile aflate într-o mașină care aștepta la rând, așa încât aceasta s-a hotărât să-l facă public pe un grup de pe Facebook, în speranța că cineva îi va transmite bărbatului că gestul lui a fost unul extrem de frumos.

sursa foto: Facebook -MMTG


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *