S-a întâmplat în vestul țării: după o ceartă cu iubita, s-a hotărât să-și pună capăt zilelor

Un bărbat de 34 de ani a descis să-și încheie socotelile cu viața, după o ceartă cu iubita. S-a gandit să se sinucidă. Norocul lui a fost ca mama sa și-a dat seama ce vrea să facă și a sunat la 112.

Totul s-a întâmplat în Reșița, unde o femeie a alertat autoritățile, relatând faptul că băiatul ei vrea să se spânzure în podul casei. Femeia nu reușea să ajungă la el, pentru că acesta blocase accesul spre locul respectiv.

CITEȘTE ȘI: Covidul nu este decât o răceală, iar oamenii nu mor din cauza lui: Mic ghid al teoriilor conspirației

Au ajuns la fața locului jandarmii, care au depus toate eforturile pentru a-l salva pe omul cu gânduri de sinucidere.

“Echipajul de jandarmi aflat în timpul serviciului s-a deplasat de urgență în cartierul Luncă din mun. Reșița, unde, a constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Misiunea de salvare a fost îngreunată deoarece tânărul in vârstă de 34 de ani a blocat calea de acces în podul casei, iar dialogul cu persoana în cauză nu s-a putut realiza, acesta având și deficiență de auz”, transmite Jandarmeria Caraş-Severin.

Totuși, după mai bine de jumătate de oră de discuții, salvatorii au reușit să ajungă în pod, și s-0l coboare în siguranță de acolo pe bărbatul cu gânduri de sinucidere. Acesta a fost transportat la spital și internat acolo.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Dan 31 august 2020
Si ce rezolvai boule daca te spanzurai? ????