S-a încheiat procedura de alegeri la fosta RATT. Cine e noul preşedinte

La Societatea de Transport Public Timişoara (fosta RATT) a fost finalizată procedura de alegere a preşedintelui consiliului de administraţie.

CITEȘTE ȘI: Proprietarii de apartamente vor putea fi amendați cu până la 10.000 de lei, începând de vineri

Astfel, pentru următorii patru ani, această funcţie îi va reveni lui Cosmin Buboi, care, împreună cu echipa de conducere, îşi propune să continue politica de stabilitate începută o dată cu desemnarea noii conduceri, în urmă cu două luni.

Asta înseamnă inclusiv asigurarea unei siguranţe în ceea ce priveşte acordarea la timp a salariilor.

CITEȘTE ȘI: Imagini rare cu Regele Audienţelor! Cum păcătuieşte timișoreanul Dan Negru, în timpul liber

„Este îmbucurător faptul că am reuşit să adcuem la salariile la zi şi să asigurăm o stabilitate în acest sens, datorită sprijinului şi implicării domnului primar Nicolae Robu.

Sunt convins că prin strategia avută în vedere, vom redresa societatea şi în ceea ce priveşte datoriile către furnizori, întro perioadă destul de scurtă, sper eu.

Mă bazez pe proiecte viabile, gândite atât în folosul timişorenilor, cât şi al angajaţilor STPT”, a declarat Cosmin Buboi.

Legat de acest aspect, preşedintele consiliului de administraţie a precizat că există discuţii avansate ca STPT să-şi extindă traseele în zona metropolitană.

De asemenea, se va realiza o reactualizare cadastrală a obiectelor de patrimoniu, aflate acum într-o situaţie incertă, astfel încât să poată fi demarate proiecte bazate pe accesarea fondurilor europene.

Cosmin Buboi este preşedinte al consiului de administraţie, iar la nivel executiv, până la finalizarea procedurilor de organizare a unui concurs, fosta RATT este condusă de directorul general Nicolae Bitea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns