Imagini rare cu Regele Audienţelor! Cum păcătuieşte timișoreanul Dan Negru, în timpul liber

Intitulat Regele Audienţelor, Dan Negru, este un simbol al televiziunii, al divertismentului şi a showbizului românesc.

CITEȘTE ȘI: Proprietarii de apartamente vor putea fi amendați cu până la 10.000 de lei, începând de vineri

Cu o carieră de peste 20 de ani în TV, şi o carismă pe care puţini prezentatori o au, Dan Negru este un om extraordinar şi în afara micului ecran, un prieten bun şi un om pe care poţi să te bazezi.

Paparazzi www.spynews.ro l-au surprins pe fenomenul televiziunii, deşi acesta se camuflase bine, bine, bine sub o şapcă tocmai pentru a avea puţină intimitate, la un mall din Capitala alături de câţiva prieteni.

CITEȘTE ȘI: Cel mai mare fan al lui Poli locuiește la Foeni

Daca ar fii sa ne luam dupa glumele facute de prieteni, dar acceptate chiar si de el cu zambetul pe buze, probabil Dan Negru a lasat nota de plată în grija prietenilor şi s-a ocupat mai mult să-i facă să zâmbească, acesta fiind lucrul la care se pricepe cel mai bine.

Agitat din fire şi foarte haios, Dan Negru a gesticulat pe tot parcursul întâlnirii, a râs şi a fost foarte natural, asa cum este şi la TV.

De ce este atât de special Dan Negru? Vă spunem noi… este singurul om care este întotdeauna cu un an înaintea tuturor chiar şi acelora de sărbătoresc revelionul în Australia deoarece prezentatorul filmează în avans de peste 20 de ani Revelionul şi nu ne-am mirat deloc dacă în viitor românii nu vor mai spune „vine revelionul”, ci „vine Dan Negru”, marcă înregistrată!

VEZI MAI MULTE AICI


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Imagini rare cu Regele Audienţelor! Cum păcătuieşte timișoreanul Dan Negru, în timpul liber

  1. lăsati-ne cu pupincuristul ăsta lui voiculescu .pentru bănăteni nu reprezintă nimic decăt haznaua de antene.

Lasă un răspuns