S-a încheiat perioada debranșărilor legale de la Colterm. 2.080 de apartamente și 23 de case au renunțat la încălzirea centralizată

Defecțiune la rețeaua primară de termoficare a Timișoarei. Zonele afectate

S-a încheiat perioada debranșărilor legale de la Colterm. 2.080 de apartamente și 23 de case au renunțat la încălzirea centralizată.

Întrucât perioada legală în care sunt permise debranșările/deconectările de la Colterm se încheie la 31 august a fiecărui an, societatea a prezentat, astăzi, situația finală pe anul în curs.

CITEȘTE ȘI: Feli şi Direcţia 5, pe scenă la Zilele Dumbrăviței!

Astfel, în 2023 au fost înregistrate 1.562 de cereri de deconectare individuală (apartamente) și 92 de solicitări de debranșare (rezilieri de contract), dintre care 23 sunt case individuale și alte 69 sunt blocuri care însumează 518 apartamente. Numărul total al apartamentelor care au optat pentru trecerea pe altă sursă de încălzire, la 31 august 2023, este de 2.080, față de 2.899 apartamente – în perioada similară a anului trecut.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “S-a încheiat perioada debranșărilor legale de la Colterm. 2.080 de apartamente și 23 de case au renunțat la încălzirea centralizată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *