Rugbiștii timișoreni joacă pentru medaliile de bronz

Rugbiștii timișoreni joacă pentru medaliile de bronz

Finala mică a Superligii de rugby, dintre Dinamo București și SCM Timișoara, se joacă sâmbătă, de la ora 12, pe stadionul „Arcul de Triumf” din capitală.

Echipa bănățeană dispută această partidă la exact o săptămână după controversata semifinală cu Steaua București.

Va fi a treia confruntare dintre timișoreni și roș-albii din București. Precedentele două au avut loc în sezonul regulat și s-au încheiat cu multe puncte marcate. „Suntem în fața unui ultim meci al sezonului de Superligă, ce vine după o săptămână dificilă la nivel psihic.

Trebuie să privim înainte, pentru că nu mai putem schimba lucrurile, dar putem învăța din ele. Îmi doresc să regăsim ceea ce am câștigat – nu numai în meciul de săptămâna trecută – la nivel de integritate, spirit și unitate a grupului, toate acestea să se concretizeze în finala mică și să ne facem jocul”, a declarat antrenorul principal al grupării SCM Timișoara, Valentin Calafeteanu.

Vă reamintim, clubul de pe Bega a depus un memoriu la adresa arbitrilor care au condus semifinala cu CSA Steaua București. „Dinamo este singura echipă pe care nu am învins-o anul acesta și este un punct important de motivație pentru noi.

Va fi cu siguranță un meci diferit față de cel jucat recent la Timișoara. Este o partidă pentru medalie, e adevărat nu medalia pentru care voiam să luptăm, însă repet că de acum trebuie să privim înainte, să fim la fel de umili, să muncim în continuare și cu siguranță lucrurile se vor îndrepta și către noi. Dacă săptămâna trecută spuneam că viața e nedreaptă, acum spun că viața merge înainte”, a mai spus Valentin Calafeteanu.

Finala mică va fi transmisă de TVR 1 și Rugby TV.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *