Rugă mare într-o comună timișeană

claudia ionas

Rugă mare într-o comună timișeană.

În acest sfârșit de săptămână, localitatea Cenad, de la limita de nord-vest a județului Timiș, se va afla în sărbătoare, cu prilejul desfășurării, aici, a tradiționalei Rugi a satului.

Astfel, sâmbătă, 22 iunie, de la ora 19, pe terenul de fotbal din comună se va da start petrecerii, urmând ca duminică, la ora 17, la Biserica Ortodoxă din Cenad să se desfășoare slujba religioasă specifică, iar de la ora 19, din nou pe terenul pe fotbal, să continue petrecerea.

Își vor da concursul tinerii ansamblului ”Mlădițe Cenăzene”, precum și soliștii instrumentiști și vocali aflați sub îndrumarea coordonatorilor lor.

Mladite Cenazene

Vor fi prezenți, totodată, artiști precum Claudia Ionaș împreună cu formația Florin Ionaș-Generalu, Alexandra și Lucian Drăgan împreună cu formația, grupul Ovidiu Balcu împreună cu Tania Luiza, respectiv, DJ Andrei și DJ Bubu.

Pe lângă cântece și dansuri populare, programul va include recitări în grai bănățean, piese de teatru și muzică pentru tineret.

CITEȘTE ȘI: Au reapărut ”zebrele” pentru pietoni pe Strada Răsăritului, uitate de SDM la finalizarea lucrărilor de asfaltare 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *