Ruben Lațcău: Redeschidem șantierele. Vom construi un drum de legătură și un pod peste Bega în prelungirea pasajului subteran Solventul

Ruben Lațcău, trimis la plimbare de Poliție. Viceprimarul Timişoarei, pasibil de o nouă pedeapsă pentru manipularea ilegală a unor date personale

Viceprimarul Timișoarei Ruben Lațcău a prezentat, marți, o primă listă de proiecte pentru care Primăria Timișoara va aplica pentru obținerea de fonduri europene nerambursabile. Este vorba, în primul rând, despre proiecte aflate în diferite faze, dar oprite pentru că nu au fost prevăzute fonduri în buget de către fosta administrație pentru acestea.

De asemenea, viceprimarul Lațcău a anunțat că noua administrație va lansa în scurt timp licitația pentru documentația tehnică necesară construirii unui drum de legătură și pod peste Bega la pasajul Solventul.

“Redeschidem șantierele. Vom construi un drum de legătură și un pod peste Bega în prelungirea pasajului subteran Solventul, iar la Pasajul Solventul, care costă tot aproape 24 de milioane de euro, lucrările vor începe în vara acestui an, după ce va fi finalizată proiectarea.  Am lucrat în ultimele luni la proiectul de la Solventul. Am reușit să deblocăm relația cu antreprenorii care lucrează la viitorul pasaj subteran. El este în acest moment în proiectare, iar în această vară vor începe lucrările efective la acest pasaj subteran˝, a declarat Ruben Lațcău.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns