Ronnie O’Sullivan se retrage de la Welsh Open din cauza anxietății

Ronnie O'Sullivan se retrage de la Welsh Open din cauza anxietății

Ronnie O’Sullivan se retrage de la Welsh Open din cauza anxietății

Ronnie O’Sullivan s-a retras de la Welsh Open-ul de snooker ce va debuta săptămâna viitoare pentru a-și proteja sănătatea mintală. Numărul unu mondial trebuia să concureze la Llandudno, dar spune că nu va putea face acest lucru din cauza „tracului”.

O’Sullivan, în vârstă de 48 de ani, s-a retras săptămâna trecută de la Mastersul german de la Berlin pentru a acorda prioritate „sănătății și bunăstării” sale.

Într-o postare pe rețelele de socializare, el a spus „Este greu de explicat, dar de ani de zile sufăr de trac provocat de anxietate.”

Septuplul campion mondial a adăugat: „Nu este ceva ce pot prezice sau controla, dar încerc să îl gestionez cât mai bine posibil.

„Îmi pare rău pentru toți cei care au cumpărat bilete, dar pur și simplu nu-mi pot scoate tacul când mă simt așa și cred că asta e cel mai bine pentru mine în acest moment.”

O’Sullivan, care a câștigat deja Masters-ul și Campionatul Regatului Unit în acest sezon, a fost un critic deschis al programului de snooker.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă în Timișoara? Au fost identificate 68 de locații unde se abandonează frecvent deșeuri

Câștigătorul de patru ori al Openului Țării Galilor a declarat că încă vrea să se implice în turneu și va lucra ca expert TV la Venue Cymru.

Scoțianul Liam Graham îi va lua locul și îl va înfrunta în pe galezul Dominic Dale în primul tur, luni, 12 februarie, în prima zi a turneului.

Sursa: Mediafax

Sursa foto: Instagram/Ronnie O’Sullivan


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *