Românii cumpără deja pachete cu zbor charter pentru Turcia, Grecia şi Spania pentru 2023

Atenționare de călătorie pentru Grecia: Grevă de 1 mai în transportul public terestru și maritim

Românii cumpără pachete cu zbor charter pentru Turcia, Grecia şi Spania pentru 2023. Rezervările early-booking dispăruseră odată cu izbucnirea pandemiei.

Românii încep deja să îşi cumpere vacanţele pentru sezonul de vară de anul viitor, ceea ce înseamnă că se poate observa o revenire a rezervă­rilor de tip early-booking, efectuate cu câteva luni înainte de începerea sejurului, scrie ZF.

Reprezentanţii agenţiei de tu­rism Eximtur spun că deja observă solicitări din partea turiştilor pentru pachetele pentru Turcia, Grecia şi Spania, destinaţii de vară.

„Au în­ceput solicitările pentru pachetele cu zbor charter inclus care au reduceri de tip early-booking pentru Turcia, Grecia şi Spania. Avem, de ase­menea, solicitări pentru revelion în Egipt, destinaţii exotice precum Kenya, Maldive, Oman, Thailanda, vacanţe la schi şi alte sporturi de iarnă în Austria, Bulgaria, Italia şi Serbia şi pentru vacanţe de tip city-break în capitale europene“, spun re­prezentanţii agenţiei.

CITEȘTE ȘI: Pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului care a cuprins un duplex în Remetea Mare

Cele mai multe vacanţe vândute de agenţia de tu­rism în acest sezon de vară au fost cele în Turcia, ţară care a reprezetat 33% din vo­lu­mul total de vânzări a agenţiei, ur­ma­tă de Grecia (20%) şi Egipt (11%).

Una dintre surprizele acestui sezon în preferinţele turiştilor a fost Cipru, care a avut o creştere a cererii, conform Mediafax).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *