România și-a păstrat titlul de vicecampioană europeană la tenis de masă feminin

România și-a păstrat titlul de vicecampioană europeană la tenis de masă feminin

România și-a păstrat titlul de vicecampioană europeană la tenis de masă feminin.

Echipa națională feminină de tenis de masă a obținut medaliile de argint în proba pe echipe de la Campionatul European de la Malmo, Suedia. Româncele au fost învinse în finală de echipa Germaniei, cu 3-0.

În prima partidă a confruntării de duminică, Elizabeta Samara a cedat cu 0-3 (6-11, 8-11, 8-11), în fața jucătoarei germane de origine chineză, Xiaona Shan.

CITEȘTE ȘI: Poarta Brandenburg din Berlin, vopsită cu spray de activiștii pentru climă

Bernatette Szocs a reușit apoi să câștige un prim set, în fața altei germane de origine chineză, Ying Han, dar le-a pierdut apoi pe următoarele, Germania ducând scorul la 2-0la general. Scorul final al celei de a doua confruntări a fost 1-3 (14-16, 8-11, 8-11, 10-12).

Cel mai aproape de câștigarea unui meci în confruntarea Germania – România a fost tânăra Andreea Dragoman, care a avut chiar două mingi de meci în partida cu Nina Mittelham, în setul decisiv, pe care l-a cedat totuși cu 10-12, scorul final al confruntării fiind 2-3 (11-5, 9-11, 11-8, 6-11, 10-12).

România devine astfel vicecampioană europeană, după ce în urmă cu 2 ani afost învinsă tot de Germania în finala ce a avut loc la Cluj Napoca.

(sursa: Mediafax)

foto: psnews


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *