România, din nou în stare de urgenţă!? Un milion de cazuri în septembrie?

Coronavirus, 8 august 2021: 8 cazuri noi confirmate în Timiș

România ar putea intra din nou în stare de urgență, la începutul lunii august, potrivit unui raport care a ajuns pe masa Comitetului pentru Situații de Urgență, informează Realitatea.net.

Conform raportului, acest lucru se va întâmpla în condițiile în care numărul îmbolnăvirilor cu coronaviurs va continua să crească. Știm foarte bine că distanțarea fizică nu se respectă în mare parte, iar spitalele rămân fără locuri la terapie intensivă.

Raportul analizat de Comitetul pentru Situații de Urgență arată că România ar putea ajunge la un milion de infectări în septembrie.

Scenariul analizat spune că România ar putea înregistra, luna viitoare, între 2000 – 4000 de cazuri grave. Cei care au participat la analiză au luat în calcul distanțarea fizică și spun că în momentul în care vom respecta regulile vor scădea și cazurile de coronavirus.

Numarul de cazuri de coronavirus a crescut în țara noastră cu 54,3% față de săptămâna trecută iar prognoza realizată de o companie privată și predată Comitetului Național pentru Situații de Urgență arată că avem creștere supra-exponențială a cazurilor de coronavirus.

Sursa: Realitatea.net

newsar

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns