Români primind cadouri de la poliţiști, în Franţa: „Hai săracii, la rând!”. Video

Un grup de români de etnie rromă a fost filmați vineri primind cadouri de la polițiști, în Franța. „Hai săracii, la rând!”, se aude la un moment dat pe filmare.

CITEȘTE ȘI: Necazurile nu se mai termină: un deal întreg a luat-o la vale, amenințând gospodării și blocând albia unui râu. Video!

Sorin Enea, un român de etnie romă care trăiește lângă Nantes, în Franța, a transmis live pe Facebook vineri o acțiune a Poliției din Hexagon. Astfel, agenții au venit la comunitatea din care face parte Sorin și au împărțit pungi cu alimente.

Publicată de Sorin Enea pe Vineri, 10 aprilie 2020

„Suntem în Franța, uitați ce face poliția franceză pentru romi. Aduce numai cadouri și de mâncare, câte o sticlă de suc. Așa ar trebui să faceți și în România, să dați la fiecare om de mâncare. Cum face poliția franceză, nu cum, în România, muncim de foame.”, spune bărbatul care filmează. „Nu dă vere decât la oamenii care nu au!”, mai adaugă el, la finalul imaginilor.

sursa: observator.tv

 

2 Comments
dero 11/04/2020
Veti avea de mancare cand veti pune mana sa munciti cinstit! S-a terminat cu cersitul si furatul si leneveala tarditionale!