Româncă, mamă a unui copil de 1 an, filmată la furat în Liverpool

luminita dumitru

O româncă, mamă a unui copil de un an, a ajuns într-un centru de detenție din Marea Britanie după o serie de furturi pe care le-a comis. Tânăra de 20 de ani a fost filmată când a jefuit un om în stradă. Ea e acuzată și de spargeri.

Luminița Dumitru este judecată în aceste zile pentru jafurile comise în septembrie, când venise nu de multă vreme în Marea Britanie.

Tânăra a spus judecătorului că a părăsit România împreună cu copilul ei de 1 an și s-a stabilit în casa din Liverpool a mamei iubitului ei.

La scurt timp însă, a fost părăsită de iubit. Rămasă fără bani, Luminița Dumitru a recunoscut judecătorului că a început să fure.

Tânăra a fost filmată de o cameră de supraveghere atunci când a jefuit o persoană cu deficiențe de auz, la un bancomat din Liverpool. I-a furat 20 de lire omului în vârstă de 52 de ani, dar, după o altercație cu acesta, a reușit să fugă doar cu 10 lire, spune ziarul britanic Metro.

Luminița Dumitru e acuzată și că a spart apartamentele a doi pensionari din Liverpool, de unde a furat bani și bijuterii. Ea a fost ajutată de o complice, o altă româncă.

Potrivit Daily Mail, Luminița Dumitru a fost condamnată la 3 ani într-un centru de detenție din Marea Britanie, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Româncă, mamă a unui copil de 1 an, filmată la furat în Liverpool

Lasă un răspuns