Avion cu 182 de pasageri, deviat la Timișoara din cauza ninsorilor din Grecia

Un avion cu 182 de pasageri a aterizat pe Aeroportul din Timișoara, din cauza ninsorilor căzute în nordul Greciei. Aeronava trebuia să ajungă la Salonic, însă, în urma condițiilor meteo precare, a fost deviată către România.

CITEŞTE ŞI: Alertă ANM: Ninsori, în aproape toată ţara. Temperaturile vor ajunge la -15 grade Celsius. Ger de luni

Avionul companiei Ryanair a decolat cu 182 de oameni de pe Aeroportul Stanstead din Londra, dar nu a putut ajunge la destinație, Aeroportul Salonic.

În nordul Greciei ningea puternic, așa că aeronava a fost redirecționată către Timișoara. Aterizarea pe aeroportul românesc a avut loc la ora 22.37. Din cauza condițiilor meteo, Ryanair le-a oferit pasagerilor și opțiunea de a continua călătoria către Grecia cu autocarul.

CITEŞTE ŞI: Ministrul Muncii anunță o întârziere la plata pensiilor pentru luna ianuarie

„Deoarece condiţiile meteo de pe aeroportul de destinaţie nu se îmbunătăţeau, reprezentanţii companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste o sută de pasageri au plecat cu autocarele, însă 71 de persoane au refuzat şi au rămas în aerogară, în zona sosiri externe, protestând faţă de această situaţie. Angajaţii Aeroportului Timişoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aştepta în mod civilizat rezolvarea situaţiei”, au spus reprezentanţii Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara.

Ministerul Trasporturilor din Grecia a rezolvat situația, luând decizia de a trimite un avion la Timișoara, pentru a-i prelua pe pasagerii rămași, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns