Româncă de 18 ani arestată la Perugia, după ce a furat portofelele a zeci de italieni cu un simplu sărut

O româncă în vârstă de 18 ani, foarte frumoasă, a fost arestată de poliţiştii din Perugia după ce a reuşit să fure portofelele a zeci de italieni folosindu-se de un simplu sărut.

Tânăra acţiona într-un parc din zonă şi se aşeza lângă bărbaţii singuri, pe care, prin diferite pretexte, reuşea să îi sărute. Aflaţi sub „magia” tinerei românce, nu îşi dădeau seama că în momentul respectiv rămân fără portofele.

„O fată foarte frumoasă mi-a furat portofelul”

Tânăra lucra atât de repede, încât bărbaţii nu îşi dădeau seama ce s-a întâmplat pe moment, iar fata avea tot timpul să dispară.

Unul dintre martori, citaţi de perugiatoday.it, a ştiut să spună doar că o fată foarte frumoasă l-a sărutat în parc şi după ce a plecat şi a ajuns la magazin, a observat că nu mai are portofelul.

O altă victimă a povestit că, în timp ce era în parc, o fată frumoasă l-a salutat ca şi când l-ar fi cunoscut de undeva. Cotropit de frumuseţea româncei, italianul a chemat-o lângă el, pe bancă.

La un moment dat, tânăra l-a sărutat şi l-a întrebat dacă stă în apropiere, făcându-i avansuri. Gândindu-se că ar putea fi altceva la mijloc, italianul a refuzat-o şi fata a plecat. În scurt timp, şi-a dat seama că îi lipseşte portofelul.

Frumoasa româncă a fost reţinută de poliţiştii din Perugia, pentru furt calificat, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Româncă de 18 ani arestată la Perugia, după ce a furat portofelele a zeci de italieni cu un simplu sărut

  1. … si apoi judecatorul italian i-a dat drumul in libertate, deoarece e tanara si la prima abatere. Apoi a constatat ca i-a disparut portofelul.

  2. In filmul italian onoare si respect o italiană vero descrie cum îi fură pe domnii de conditie buna cu un singur sărut aplicat cu tehnica italiană intr un punct anume din…ureche!probabil ca sărutul italian a prins de exemplificare.

Lasă un răspuns