Român din Spania găsit fără viață în locuința sa. Era mort de câteva săptâmâni

român

Român din Spania găsit fără viață în locuința sa. Era mort de câteva săptâmâni

Cadavrul unui bărbat de naționalitate română, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit de agenții Gărzii Civile în dimineața zilei de marți, 19 aprilie 2022, în locuința sa din localitatea spaniolă Albelda de Iregua (comunitatea autonomă La Rioja), fără semne aparente de violență.

Potrivit publicației spaniole nuovecuatrouno.com, o alertă cetățenească a provocat acțiunea agenților care au descoperit cadavrul chiar la intrarea în locuință, situată pe Calle de la Posada, în partea de sus a orașului.

CITEȘTE ȘI: Ce au descoperit medicii veterinari în magazine și piețe, înainte de Sfintele Paști

Agenții Gărzii Civile au înaintat cazul celor de la Unitatea de Criminalistică din La Rioja, care au sosit imediat la locul evenimentului pentru a strânge probe.

Primele indicii sugerează că nu au existat semne de violență și că bărbatul a murit în urmă cu câteva săptămâni. Cu toate acestea, doar rezultatele autopsiei vor putea stabili cauza morții.

Cadavrul a fost ridicat și transferat la Institutul de Medicină Legală din La Rioja, situat în orașul Logroño, la aproximativ 15 kilometri de Albelda.

Se pare că românul, pe care locuitorii zonei îl descriu ca un rezident vechi al localității, era prietenos și muncitor. Cei mai mulți locuitori nu au avut cunoștință de acțiunea Gărzii Civile, aceasta fiind efectuată chiar în prima zi lucrătoare după sărbătorile pascale și pe o stradă de la periferia localității Albelda, conform jurnalemigrant.com.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns