Robu vrea în barcă alături de… PSD!

Robu Sardinia

S-a iscat un nou scandal local între PNL şi PSD, pe tema navigării pe Bega, însă la „cote” mici, ca să rămânem în limbajul de specialitate.

Primarul Timişoarei a fost deranjat de poziţia grupului de consilieri PSD vizavi de navigaţia de pe Bega şi a reacţionat prompt, susţinând că „Grupul împotriva Timişoarei s-a reactivat”, cu referire directă la consilierii PSD.

După ce aminteşte că social-democraţii l-au sacrificat pe fostul viceprimar Traian Stoia doar pentru a bloca bugetul de anul trecut, Robu susţine că PSD doreşte acum să obstrucţioneze folosirea vaporaşelor.

„Păi cum să fie primarul de vină că Guvernul PSD nu vrea să înfiinţeze Administraţia Canalului, for pe care primarul îl cere de pe vremea celuilalt guvern PSD, condus de Victor Ponta”, spune revoltat Robu, care lasă, însă, loc de conciliere.

„Îi invit pe pesedişti să colaboraăm şi pe speţa vaporaşe, şi pe speţa polivalentă, şi pe speţa centură, şi pe speţa stadion şi pe orice altă speţă”.

Discuţia pentru toate speţele se va face pe Canalul Bega, mărul discordiei, într-o bărcuţă în care Nicolae Robu este aşteptat să se dea alături de liderii PSD, într-o colaborare care să bage toate disputele la.. apă. Nici nu e foarte greu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Robu vrea în barcă alături de… PSD!

Lasă un răspuns