Robu, trimis în beznă de ALDE

După ce primarul Nicolae Robu a susţinut că PSD şi ALDE sunt duşmanii Timişoparei, replicile nu întârzie să apară.

Deputatul ALDE Marian Cucșa nu înţelege când mai are timp edilul-şef să muncească, din moment ce mai tot timpul şi-l petrece pe reţelele de socializare şi chiar îl ironizează pe Nicolae Robu:

„Mă bucură faptul că văd vârstnici în pas cu tehnologia, dar consider că un bun primar nu ar trebui să stea toată ziua pe facebook.

CITEȘTE ȘI: Timișoreanca Alina Vidican e la pământ, totul se prăbuşeste în jurul ei! După despărţirea de Borcea, afacerile din SUA ale blondei au ajuns în ruină!

Îmi pot explica, însă, de ce face asta. Rețelele de socializare îți oferă varianta de a-ți creea propria realitate, fugând de fapt de viața reală. E un mecanism de apărare, spun specialiștii în psihologie, pe care primarul îl accesează pentru a face față realității.

Și mai mult, acolo poate vorbi și scrie fără ca nimeni să îl poată întrerupe. El centrează, el dă cu capul și vrea ca să fie și aplaudat.

CITEȘTE ȘI: Video. Situație incredibilă în traficul din Timișoara. O bătrână împinge o mașină pentru a elibera calea autobuzului 40

Domnule primar Nicolae Facebook-Robu, vă sugerez respectuos dar și imperios în același timp, atât eu cât și timișorenii, să ieșiți din propria realitate, să închideți facebook-ul și să mergeți dumneavoastră, așa frumos, noaptea pe străzi, de exemplu, singur dacă aveți curajul, pentru putea a doua zi să le explicați pe facebook cetățenilor de ce stau de ani întregi în beznă, de ce stau de luni întregi într-un oraș mizerabil, în care domnesc gunoaiele la tot pasul, de ce ați falimentat vistieriile primăriei, de ce nu ați atras fonduri europene pentru infrastructură și investiții și de ce măriți taxele și impozitele?

CITEȘTE ȘI: Accident mortal în vestul țării

Referitor la taxe și impozite, răspunsul e logic: pentru că nu ați făcut nimic cum trebuie în celelalte domenii. Vă sfătuim, deși e mult prea târziu, să lăsați facebook-ul deoparte și partea de comunicare angajaților din acest department și dumneavoastră să vă faceți treaba de primar al Timișoarei!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Robu, trimis în beznă de ALDE

Lasă un răspuns